ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κολωνός: Ο 53χρονος κατηγορείται και για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού

Facebook
Twitter

Η 12χρονη που έχει πέσει θύμα μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό έχει καταθέσει ότι ο Ηλίας Μίχος είχε στην κατοχή του δικές της φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Ηλίας Μίχος είχε στην διάθεσή του περισσότερες από τέσσερις φωτογραφίες και πάνω από έξι βίντεο της 12χρονης.

«Στα μηνύματα που αντάλλασσα με τον Ηλία, μου ζητούσε να του στέλνω βίντεο και φωτογραφίες, όπου μου έλεγε τι να κάνω και πώς να είμαι», κατέθεσε η 12χρονη στην Αστυνομία.

Βάσει και πάλι της κατάθεσης του φέρεται να υπάρχει και άλλο άτομο που κατέχει οπτικοακουστικό υλικό με την ίδια.

«Ο Μιχάλης έχει κι αυτός δικά μου βίντεο και φωτογραφίες. Του τα έστειλε ο Ηλίας, κάνοντας ότι είμαι εγώ, στέλνοντάς τα από τον δικό μου προφίλ» είπε συγκεκριμένα η 12χρονη στην κατάθεσή της.

Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται και από την 37χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού, η οποία στην απολογία της είχε πει τα εξής:

«Η κόρη μου μου είπε ότι ο Μίχος την εκβίαζε ότι εάν δεν έκανε ότι της ζητούσε, θα διέρρεε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που του είχε στείλει εκείνη. Επίσης, η κόρη μου, μου αποκάλυψε ότι ο Μίχος είχε κάμερες σε όλο το μαγαζί του, οι οποίες συνδέονται με το κινητό του. Όταν πήγαιναν κάτω στην αποθήκη, ο Ηλίας ειδοποιούσε τον υπάλληλό του αν ερχόταν κάποιος στο μαγαζί να τον ειδοποιήσει».

Αναζητούν την ατζέντα του 53χρονου

Από την άλλη οι αστυνομικές αρχές ξεσκονίζουν την ατζέντα του 53χρονου προκειμένου να βρουν τα άτομα που βίασαν τη 12χρονη.

Σύμφωνα με την εξέλιξη των ερευνών υπάρχει μία μεγάλη πτυχή που έχει απασχολήσει τις έρευνες της αστυνομίας που αφορά την ηλεκτρονική πλατφόρμα που έκλεινε τα ραντεβού ο Ηλίας Μίχος.

Υπάρχει και μία άλλη παράλληλη έρευνα στο κινητό του 53χρονου κατηγορούμενου, της ατζέντας που έχει μέσα σε αυτό, και αυτό γιατί οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση λόγω της εμπειρίας τους γνωρίζουν ότι αυτού του είδους τα κυκλώματα είναι πολύ κλειστά και υπάρχει εχεμύθια.

Διεξάγεται επομένως μία ενδελεχής έρευνα και μάλιστα σε βάθος τριετίας, και είναι και συμπτωματικά η περίοδος αυτή είναι που έχει έρθει σε οριστική ρήξη με την σύζυγό του ο 53χρονος κατηγορούμενος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top