ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: «Θα σοκαριστούμε με αυτούς που εμπλέκονται στην υπόθεση» της 12χρονης – Η εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν οι παιδόφιλοι

Για μια υπόθεση που θα μας απασχολεί για καιρό έκανε λόγο, η Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας.

kolonos

Υπόνοιες ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «βαρύ» κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών έχουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Όπως είπε στο LiveNews η διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Κέλλυ Ιωάννου «για όλα θα βρεθούν απαντήσεις… Η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία με τα οποία θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι ολοένα και θα μας σοκάρουν για το ποιοι εμπλέκονται».

Η… «τυφλή» εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν οι παιδόφιλοι

Η κυρία Ιωάννου μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για την εφαρμογή την οποία χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι, που φέρονται να εμπλέκονται στην σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού. Όπως είπε η εφαρμογή με την «οποία γινόταν όλο το δούναι και λαβείν ήταν το blindchat. Τι είναι αυτό; Είναι μία πλατφόρμα ανώνυμη στην οποία μπορείς να ανταλλάσσεις πληροφορίες χωρίς να ξέρεις ποιος είναι πίσω από αυτή την πλατφόρμα».

Όλα τα στοιχεία, δείχνουν λοιπόν ότι τίποτα δε γινόταν τυχαία και αντιθέτως, οι άνθρωποι πίσω από τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης, ήταν οργανωμένοι.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν κατασχεθεί μπορούν να δώσουν στοιχεία και σύμφωνα με την Κέλλυ Ιωάννου, θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και θα αποκαλυφθούν όλες οι διαδρομές που υπήρξαν μέσα από τους υπολογιστές και τις συσκευές του φερόμενο ως δράστη.

You may also like

Comments are closed.