ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κόλπο γκρόσο κατά Πατρινών ντελιβεράδων! Πως “χάνονται” οι πίτσες στο δρόμο…

delivery1
Μια νέα… μόδα από επιτηδείους που «στήνουν» τρεις παραγγελίες, στην ίδια γειτονιά, με τον ίδιο ντελιβερά αποκαλύπτει η “Πολιτεία”.

Του Κώστα Φλαμή

flam2

Δεν είναι λίγες οι φορές που μαθαίνουμε για κλοπή φαγητών από διανομείς στην Πάτρα. Μάλιστα μέχρι και «κόλπο» έχουν βρει νεαροί προκειμένου με ένα «σμπάρο» να κλέψουν… τρία «τρυγόνια» (πίτσες). Όπως δήλωσε στην «Πολιτεία» Πατρινός ντελιβεράς, το κόλπο που έστηναν αλλά το οποίο αποκαλύφθηκε, ήταν το εξής: «Αρχικά, ένας από την παρέα τηλεφωνούσε σε κάποια πιτσαρία ή ψησταριά και έδινε μια παραγγελία για κάποιο υπαρκτό πρόσωπο που διαμένει συνήθως σε πολυκατοικία. Εν αγνοία του φυσικά.

Μετά από δυο με τρία λεπτά, ένα δεύτερο άτομο από την παρέα τηλεφωνούσε στο ίδιο κατάστημα και έδινε παραγγελία για κάποιο άλλο άτομο, εξίσου υπαρκτό, επίσης εν αγνοία του, που διαμένει κοντά δηλαδή σε απέναντι ή διπλανή πολυκατοικία στην ίδια γειτονιά με αυτόν που (υποτίθεται ότι) έδωσε την πρώτη. Ακολουθούσε, συνήθως, μετά από λίγα λεπτά και μια τρίτη παραγγελία με τον ίδιο τρόπο.

Έτσι, το κατάστημα, που είχε από την ίδια γειτονιά δυο με τρεις παραγγελίες έπραττε το αναμενόμενο, στέλνοντας όλες τις παραγγελίες με έναν υπάλληλο.

Μόλις αυτός εμφανιζόταν με το μηχανάκι στη γειτονιά, η παρέα που καραδοκούσε περίμενε τη στιγμή που θα κτυπήσει το πρώτο κουδούνι. Όταν γινόταν αυτό, η «ορμούσε» στο μηχανάκι και άρπαζε τις υπόλοιπες παραγγελίες, πριν προλάβει τις περισσότερες φορές ο υπάλληλος να αντιδράσει!

Και φυσικά ο πρώτος πελάτης είχε μείνει έκπληκτος για την παραγγελία, όπως και ο ντελιβεράς που διαπίστωνε την κλοπή… των υπολοίπων παραγγελιών!

Aπό την έντυπη έκδοση της “ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ” της Δευτέρας 8/8/2022

 

You may also like

Tourismos gia olous 873x432.jpg ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Ποιοι υποβάλλουν αιτήσεις, οι δικαιούχοι

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Η πλατφόρμα ...

Comments are closed.