ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο και ο πατέρας μου έκλεινε τα μάτια

Facebook
Twitter
Ειλικρινής η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για τις ημίγυμνες φωτογραφίες του Instagram αλλά και για τη φορά που βγήκε γυμνή στη σκηνή και την είδε ο πατέρας της και την αντίδραση του.

“Θεωρώ φυσιολογικό το γυμνό ημίγυμνο σώμα, θεωρώ λάθος τις ιδέες που βάζει ο καθένας στο πληκτρολόγιο στο σκοτάδι. Δεν θα μπω στη λογική αυτουνού γιατί στο σκοτάδι μέχρι εδώ που φτάσαμε έχουμε δημιουργήσει προβλήματα. Αν το απαιτεί ο ρόλος θα το βγάλω το σώμα, δεν θα το δείξουμε φάτσα φόρα για κρέας” είπε η ηθοποιός και αποκάλυψε ότι για ρόλο έχει βγει γυμνή στο θέατρο και μάλιστα την είδαν και οι γονείς της.

“Έχω εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο στα “Κόκκινα Φανάρια” και ο μακαρίτης ο πατέρας μου πόσες φορές ήρθε να με χαρεί και έκλεινε τα μάτια του” είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και συνέχισε: “αυτό είναι δουλειά γιατί δεν γυμνώνουμε μόνο το σώμα μας οι ηθοποιοί γυμνώνουμε και τη ψυχή μας που είναι χειρότερο πράγμα, δηλαδή το να κάνεις έρωτα και να το δείχνεις στην κάμερα είναι ακόμα πιο δύσκολο από το γυμνό” κατέληξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top