ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ: Τί λέει η Πρόεδρος του Ιδρύματος Γωγώ Καραλή

1 asylo
Δύο τρόφιμοι του Ασύλου Ανιάτων Πατρών, οι οποίοι είχαν διαγνωστεί με κορονοϊό, κατέληξαν ενώ συνολικά 37 φιλοξενούμενοι του ιδρύματος έχουν διαγνωστεί θετικοί στην νόσο Covid-19.

Ο 37 τρόφιμοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία νοσούν,  με ήπια ή χωρίς συμπτώματα, ενώ και άλλοι 12 εργαζόμενοι είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Και οι δύο φιλοξενούμενοι του Ιδρύματος, που έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό, σύμφωνα με την πρόεδρο του Ιδρύματος, έπασχαν από πολύ σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

 

H πρόεδρος του Ασύλου Γωγώ Καραλή τονίζει πως οι έλεγχοι είναι συνεχείς και το Ιδρυμα ακολουθεί πιστά όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ και τα συναρμόδια Υπουργεία. «Στο ίδρυμα γίνονται συνέχεια έλεγχοι, ο τελευταίος ήταν την  Τρίτη. Θέμα τους η τήρηση των μέτρων που προβλέπονται. Όλοι οι έλεγχοι επικροτούν το Ιδρυμα για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων» τόνισε.

Να σημειωθεί ότι από τις αρχές του Ιανουαρίου δεν επιτρέπεται το επισκεπτήριο στο Ίδρυμα, σε εφαρμογή των Οδηγιών της Πολιτείας, ενώ ακόμα και οι στενοί συνεργάτες υποβάλλονται σε μοριακό έλεγχο προκειμένου να εισέλθουν στο Ίδρυμα.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες ο πρόεδρος των εργαζομένων Θεόδωρος Παπαγεωργόπουλος επισκέφθηκε τον αρμόδιο Εισαγγελέα και έκανε έγγραφη καταγγελία, για μη τήρηση των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ.

You may also like

italia exafanisi ΠΟΛΙΤΕΙΑ

«Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος», είχε γράψει στο γράμμα του – Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του συνέχισε να τον ψάχνει – Bρέθηκε στην Πάτρα από τηλεοπτική εκπομπή

Τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία ασχολείται με υποθέσεις ανθρώπων που έχουν ...

Comments are closed.