ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Μετά τις 11 μμ κωρονοπάρτι σε σκάλες και ηλιακό…

IMG 2095
του Αχιλλέα Ροδίτη |
Όλοι το περίμεναν ότι το φαινόμενο του υπαίθριου συνωστισμού θα επανεμφανιστεί μετά το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης.

Και συνέβη από την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας της Εστίασης στην Πάτρα. Από τις 10:45 το βράδυ, που έκλειναν τα καταστήματα βάσει των μέτρων, άρχισαν να συρρέουν οι νέοι στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου και της Πατρέως.

Μάλιστα στην πλατεία Παντανάσσης, όπου είναι ένα από τα στέκια, είχαν στήσει και… μεγάφωνα για να παίζουν μουσική της αρεσκείας τους συνδέοντας τα στα κινητά τηλέφωνα.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, στο Ηλιακό το οποίο ξαναγέμισε κόσμο ως αργά το βράδυ. Χωρίς αποστάσεις και χωρίς μάσκες προστασίας!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

IMG 2095

IMG 2097

IMG 2099

IMG 2098

Οι καταστηματάρχες της Εστίασης επικαλούνται αυτό που συμβαίνει ζητώντας επανεξέταση των δύο μέτρων – βαριδιών:

Πρώτον, της απαγόρευσης να παίζεται μουσική στα μαγαζιά. Αφού άλλωστε οι νέοι ειδικά πηγαίνουν σε μαγαζιά όχι για να πιούν αλλά για να ακούσουν μουσική κατά βάση.

Δεύτερον, να παραταθεί το ωράριο επιτρεπόμενης κυκλοφορίας των πολιτών.

Είναι τα δύο αιτήματα, μάλιστα, με τα οποία συμφωνούν κι επαυξάνουν και οι “7” βουλευτές της ΝΔ που έστειλαν ήδη σχετική επιστολή στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Ανάμεσά τους, και ο Αχαιός βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης.

Οι φήμες πάντως “θέλουν” ότι η κυβέρνηση έχει ήδη αντιληφθεί το λάθος του πράγματος και οι δύο αυτές απαγορεύσεις πολύ σύντομα θα βρεθούν στο μικροσκόπιο προς επανεξέταση και ίσως τα επόμενα 24ωρα να έχουμε αλλαγή στις αποφάσεις.

You may also like

Comments are closed.