ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κόσμος στο λιμάνι της Πάτρας – Σαλπάρει για Κεφαλονιά και Ιθάκη για τις μέρες του Πάσχα

3719948
Δεν είναι μόνο το λιμάνι του Πειραιά και τα νησιά του Αιγαίου που αναμένεται να βουλιάξουν αυτές τις μέρες από τον κόσμο.

Μεγάλη κίνηση υπάρχει το τελευταίο διήμερο και στο λιμάνι της Πάτρας με τα πλοία της γραμμής προς Σάμη και Ιθάκη να φεύγουν γεμάτα από επιβάτες και αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η κίνηση προς την γραμμή αυτή είναι μεγάλη από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας, με πολλούς Πατρινούς, αλλά και εκδρομείς που προέρχονται από διάφορα μέρη της επικράτειας να σαλπάρουν για Κεφαλονιά και Ιθάκη από Πάτρα.

Ειδικότερα η Κεφαλονιά αναμένεται να έχει μεγάλη κίνηση τις μέρες του Πάσχα από την Πάτρα. Στο μεταξύ αρκετή είναι και η κίνηση στα δρομολόγια της γραμμής της Κυλλήνης με τα τρία αυτά νησιά των Επτανήσων.

Η Ζάκυνθος θα είναι σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις το νησί του Ιουνίου που θα ανταγωνιστεί την Κέρκυρα τις μέρες του Πάσχα, με την επισκεψιμότητα να είναι αυξημένη και η τάση αυτή να μεγαλώνει συνεχώς.

Ανάμεσα τους και αρκετοί Πατρινοί που παρά τις αυξήσεις, το κύμα ακρίβειας και τις δυσκολίες που υπάρχουν αποφάσισαν να πάνε για Πάσχα σε ένα από τα κοντινά νησιά του Ιονίου.

Εκτός της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς μεγάλη, όπως φαίνεται, θα είναι και η επισκεψιμότητα για αυτές τις μέρες στην Λευκάδα, όπου εκεί υπάρχει και το πλεονέκτημα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αφού δεν χρειάζεται πλοίο για να πάει κάποιος στο συγκεκριμένο νησί.

You may also like

Comments are closed.