ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Κ. Πελετίδης στις εφημερίδες “Πολιτεία” και “Match” – Οι “ειδήσεις” και οι “αποκαλύψεις”… (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Facebook
Twitter

 

του Αχιλλέα Ροδίτη |

Μια εθιμοτυπική επίσκεψη για “Χρόνια Πολλά” και για “Καλή Χρονιά”, του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στις εφημερίδες Match News και Αχαϊκή Πολιτεία, εξελίχθηκε σε μία εφ ‘ όλης της ύλης συνέντευξη στον κ. Πελετίδη για τους στόχους της νέας του θητείας. Μία συνέντευξη που κράτησε για πάνω από μία ώρα, με πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις, πολλές ειδήσεις και αποκαλύψεις…

1704278902305

Ο κ. Πελετίδης έφθασε στα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας στις 12 το μεσημέρι συνοδευόμενος από την συνεργάτιδά του Αλεξάνδρα Ανάφη. Τον υποδέχτηκαν οι εκδότες Γιάννης Ασκούνης και Ξαβέριος Καρούνιας και οι συνεργάτες Αχιλλέας Ροδίτης, Τάκης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Αστερής κ.α..

1704278902164 1704278902206 1704278902079

Η συζήτηση “άναψε” αμέσως για τα θέματα της πόλης, τις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής, τις ανάγκες των Πατρινών και τους στόχους που πρέπει να χαραχθούν για τα επόμενα χρόνια.

Το κεντρικό νόημα όλων όσων είπε ο Δήμαρχος Πατρέων ήταν: “Η Πάτρα αλλάζει”. Και επίσης, ότι: “Σε αυτήν την νέα θητεία της “Λαϊκής Συσπείρωσης” θα ολοκληρωθεί το χτίσιμο της νέας πόλης”.

1704278901778 1704278902037

Δεν παρέλειψε όμως να τονίσει ο κ. Πελετίδης, ότι ΚΥΡΙΑ προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής θα είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και η επιβίωσή του. Αναφερόμενος ιδίως μάλιστα στη νεολαία της πόλης και δείχνοντας φανερά την ανησυχία του για την έξαρση της Βίας Ανηλίκων.

Επισημαίνοντας ότι:

“πρέπει να βρούμε όχι πώς να καταστείλουμε ένα πρόβλημα αλλά την αιτία που το δημιουργεί. Να βρούμε τι είναι αυτό που λείπει από τα παιδιά μας και πρέπει να τους το δώσουμε. Κι αυτό που λείπει είναι η ασφάλεια. Διότι τα περιτριγυρίζει το άγχος των γονιών τους για την επιβίωση. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Όπως και το ότι τα σχολεία επίσης πρέπει να βελτιωθούν και να μιλήσουν στην “καρδιά” των παιδιών, ώστε να πηγαίνουν με χαρά στο σχολείο κι όχι να καταφεύγουν σε άλλους επικίνδυνους δρόμους…”.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤ. ΒΙΝΤΕΟ:

 

ΣΗΜ: Όλες οι “Ειδήσεις” και οι “Αποκαλύψεις” του κ. Κ. Πελετίδη, σε αναλυτικό ρεπορτάζ στο προσεχές φύλλο της “Αχαϊκής Πολιτείας”, την ερχόμενη Δευτέρα 8/2/2024.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top