ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Οργή και αγανάκτηση από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού”

10896307 412565772202072 2752660011571208888 o
Άμεση η αντίδραση του προέδρου εργαζομένων του νοσοκομείου της Πάτρας “Αγ. Ανδρέας” Κώστα Πετρόπουλου με αφορμή την τοποθέτηση του Έλληνα πρωθυπουργού στο πλαίσιο των μέτρων που εξήγγειλε και περιλαμβάνουν υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Πετρόπουλος αναφέρει:

“Οργή και αγανάκτηση από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, σε ότι αφορά την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Στοχοποιούνται οι Συνάδελφοι – Εργαζόμενοι, που με ένα ποσοστό της τάξης του 80% και πλέον έχουν εμβολιασθεί.

Αυτή η αναφορά του Πρωθυπουργού στόχο έχει την αποποίηση των ευθυνών τους, της κυβέρνησης και του σχετικού περιβάλλοντος, στον χειρισμό της πανδημίας αλλά και των εμβολιασμών, που δυστυχώς δεν ήταν και δεν είναι ότι το καλύτερο, ευθύνες που δυστυχώς θέλει να φορτώσει στους πολίτες και σε συγκεκριμένους κλάδους, όπως στον κλάδο των νοσοκομειακών, που καταβάλλει νυχθημερόν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών, της πανδημίας, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Επισημαίνουμε στην κυβέρνηση και σε όλο το σχετικό επιτελείο, ότι με τον εξαναγκασμό και με αντιδημοκρατικά μέτρα, δεν επιτυγχάνεται τίποτε. Ο στόχος επιτυγχάνεται με σωστή καμπάνια και με πειθώ, κάτι που σαφώς και δεν έχουν τα ήξεις-αφήξεις και οι παλινωδίες των χειρισμών τους που ευθύνονται για τις όποιες εξελίξεις”.

Ο Πρόεδρος Εργαζομένων Γ.Ν ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΩΣΤΑΣ

You may also like

Comments are closed.