ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Σκρέκας: Πρόγραμμα της ημερήσιας περιοδείας του Υπουργού σήμερα στην Πάτρα

Kwstas Skrekas 1
Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα και τη συμμετοχή του υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, τον γενικό γραμματέα Λιμένων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, τους βουλευτές Αχαΐας, αλλά και τους Γιάννη Αντωνιάδη (Φλώρινας) και Χριστόφορο Μπουτσικάκη (Α’ Πειραιά), θα βρεθεί σήμερα στην περιοχή, με σκοπό να κάνει επαφές και να περιοδεύσει σε διάφορα σημεία.

Ο Κ. Σκρέκας, με τον κ. Κατσανιώτη και τους βουλευτές, στις 11 π.μ. θα έχουν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πατρών, στις 11.45 π.μ. με τον περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη, 12.30 μ.μ. θα κάνουν επίσκεψη στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, στη 1.15 μ.μ. στo πρώην εργοστάσιο Χαρτοποιίας «Λαδόπουλος» για την επικείμενη ανάπλαση, στις 2 μ.μ. στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, στις 2.30 στην ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ για συνάντηση με τον περιφερειακό διευθυντή και την διευθύντρια του τοπικού καταστήματος, στις 3.15 μ.μ. στο Επιστημονικό Πάρκο και στις 5.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κάτω Αχαΐας με συλλόγους αγροτών, εμπόρων και ξενοδόχων της Δυτικής Αχαΐας.

Ο γγ Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ε. Κυριαζόπουλος θα επισκεφθεί, στις 11 π.μ. το Λιμενικό Σταθμό Αιγίου, στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, στις 11.45 π.μ. την αγορά του Αιγίου για επικοινωνία με πολίτες και μέλη της Τοπικής ΝΔ Αιγιάλειας, στις 12.15 μ.μ. το Νοσοκομείο, στη 1 μ.μ. την Οινοποιία «Cavino», στις 2 μ.μ. τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών και τους χώρους του λιμανιού και στις 5.30 μ.μ. θα βρεθεί και αυτός στη συνάντηση της Κ. Αχαΐας.

You may also like

italia exafanisi ΠΟΛΙΤΕΙΑ

«Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος», είχε γράψει στο γράμμα του – Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του συνέχισε να τον ψάχνει – Bρέθηκε στην Πάτρα από τηλεοπτική εκπομπή

Τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία ασχολείται με υποθέσεις ανθρώπων που έχουν ...

Comments are closed.