ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Τσιάρας: Προσπαθεί να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Tsiaras Delphi
Ο υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε «θεσμικό ζήτημα» τις υποκλοπές και την παρακολούθηση από την ΕΥΠ του Νίκου Ανδρουλάκη ενώ ενέκρινε τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Τσιάρας υποστήριξε ότι το… σκάνδαλο των υποκλοπών είναι κάποια θεσμικά ζητήματα που αφορούν στις νόμιμες επισυνδέσεις.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι απαξιώνεται η ΕΥΠ και υποβαθμίζεται το γεγονός ότι για πρώτη φορά ένας Έλληνας πρωθυπουργός βλέπει ότι υπάρχει ένα ζήτημα το οποίο θέλει να το αναμορφώσει και να το λύσει.

Ο Κώστας Τσιάρας έδωσε και το στίγμα της κυβερνητικής γραμμής στο θέμα των παρακολουθήσεων που είναι το αφήγημα της εμπλοκής του ΣΥΡΙΖΑ και της λογικής του ότι όλοι έκαναν τα ίδια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει συζήτηση σε συγκεκριμένο βάθος χρόνου για να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν διαφορετικές πρακτικές με άλλες κυβερνήσεις ή «αν αυτό ήταν μια πολιτική που απλώς επαναλαμβανόταν και το βλέπαμε να συμβαίνει και κατά τη διάρκεια των προηγούμενων κυβερνήσεων πρέπει να το δούμε να μας προβληματίσει και να αναλάβουμε πολύ συγκεκριμένες πρωτοβουλίες».

You may also like

Comments are closed.

mitsotakis sofia arthro ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενεργειακή κρίση – Μητσοτάκης για πλαφόν στο αέριο: Αδιανόητο να μην υπάρχει ευρωπαϊκή αλληλεγγύη – «Καρφιά» για Γερμανία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Σόφια, με αφορμή την τελετή για την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας ...