ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κουρέτας: Ανυπόστατη επιστημονικά η θεωρία για την αλλαγή του DNA από τα εμβόλια (vid)

Facebook
Twitter
Απαντήσεις στα ερωτήματα που γεννιούνται για τα εμβόλια και την ασφάλειά τους έδωσαν στην «Κοινωνία ώρα MEGA» και τους Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο κ. Άλκης Βατόπουλος, καθηγητής μικροβιολογίας και ο κ. Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Παν/μιου Θεσσαλίας.

Μια είναι η λύση σύμφωνα με τον κ. Βατόπουλο «η ανοσοποίηση του πληθυσμού». Αυτό θα επιτευχθεί είτε με νόσηση είτε με εμβολιασμό. «Πρέπει να γίνει κατανοητό, ο κόσμος να εμβολιαστεί για να τελειώσει αυτή η ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουρέτας έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν πολλούς ανθρώπους που διστάζουν να εμβολιαστούν.

«Είναι ανυπόστατη επιστημονικά η θεωρία για την αλλαγή του DNA. Χθες το βράδυ δυστυχώς ένας συνάδελφος μου έστειλε μια δημοσκόπηση και το 7% το πιστεύει. Οι ανεμβολίαστοι είναι περίπου 20%. Το ότι τα εμβόλια προάγουν τις μεταλλάξεις, αυτό το πράγμα είναι κακοήθεις άγνοια. Όχι μόνο δεν προάγουν τις μεταλλάξεις, προφυλάσσουν. Αυτά τα μαθαίνουμε σε πρωτοετής φοιτητές», διευκρίνισε.

«Η μελέτη που έχει εγκριθεί από τον EMA και τον FDA έχει τα πάντα, είναι εύκολο κάποιος να τη βρει. Όλα έχουν γίνει νομότυπα. Όλες οι φιλολογίες που λέγονται ότι δήθεν τα εμβόλια είναι πειραματικά, είναι λανθασμένα. Οι κίνδυνοι είναι απειροελάχιστες. Αν βγάλουμε ένα εισιτήριο να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο και κάποιος μας πει ότι φέτος έπεσαν έξι αεροπλάνα, θα ταξιδέψουμε. Οι άνω των 50 είναι 500.000 άτομα ανεμβολίαστοι, από αυτούς 12-14 χιλιάδες θα νοσήσουν και θα πεθάνουν φέτος τον χειμώνα», ανέφερε.

«Τα εμβόλια έχουν την ασφάλεια ώστε να χρησιμοποιηθούν. Οι παρενέργειες είναι στο επίπεδο αεροπορικού δυστυχήματος. Χρειάζεται να βγαίνει κάθε εβδομάδα πόσες παρενέργειες έχουν βγει, να ξέρουμε επίσημα. Στα κοινωνίκα δίκτυα υπάρχουν ένα κάρο θεωρίες τα οποία επίσης πρέπει να απαντιώνται. Ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι νομίζει», πρόσθεσε από πλευράς του ο κ. Βατόπουλος.

«Υπάρχουν δύο ομάδες πληθυσμού, οι νεώτεροι και οι μεγαλύτεροι. Οι νεώτεροι το παιρνούν ελαφρά αλλά μεταδίδουν τους μεγαλύτερους που νοσούν και πεθαίνουν. Ο φόβος είναι χωρίς λόγο. Ο κίνδυνος είναι 6 στο εκατομμύριο να εμφανίσουν παρενέργεια. Ο κίνδυνος από τα αντισυλληπτικά είναι 150 στο εκατομμύριο και ο κίνδυνος όταν καπνίζεις είναι 60.000 στο εκατομμύριο», ανέφερε ο κ. Κουρέτας παραθέτοντας αριθμούς και στοιχεία.

«Έχει δοθεί υπέρμετρη δημοσιότητα στα αρνητικά», σημείωσε ο κ. Βατόπουλος προσθέτοντας ότι το δίλημμα για τους εμβολιασμούς νέων και ηλικιωμένων είναι «ψεύτικο»«Μπορούν να εμβολιαστούν όλοι και οι νέοι και οι μεγαλύτεροι», τόνισε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top