Κουρούτα: Μιλά επώνυμα και αρνείται την εμπλοκή του γιου της στον ξυλοδαρμό

Facebook
Twitter
luis-quintero-1M-7-W6wHb8-unsplash

Τη δική της θέση σε όσα έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας σχετικά με το επεισόδιο ξυλοδαρμού της προηγούμενης Δευτέρας 15 Ιουλίου αλλά και τη συσχέτιση του γιού της στο παραπάνω συμβάν ως «θύτη», θέλησε να ξεκαθαρίσει με δήλωσή της η μητέρα του Χριστίνα Μαρκοπούλου που έκανε λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» από τον γονέα του παιδιού.

Ειδικότερα, η κ. Μαρκοπούλου δήλωσε για όσα αναφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα τα εξής: «Τις τελευταίες ημέρες με έκπληξη διαπιστώνω την προσπάθεια συσχέτισης του περιστατικού bulling που τελέστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο με θύμα τον ανήλικο υιό μου, με τον ξυλοδαρμό έτερου ανηλίκου στην Κουρούτα, την προηγούμενη εβδομάδα. Για το πρώτο χρονικά περιστατικό κινήθηκαν άμεσα όλες οι απαιτούμενες δικαστικές ενέργειες και αναμένουμε να οδηγηθεί η υπόθεση στο αρμόδιο ακροατήριο.

Ουδεμία σχέση έχει η οικογένειά μου με τον ξυλοδαρμό του νεαρού στην Κουρούτα. Είναι λυπηρό να διαπιστώνεις ότι ένας γονέας προσπαθεί

Χωρίς καμία διάθεση αντιπαραθέσεων μέσω του Τύπου, αισθάνομαι την ανάγκη να δημοσιεύσω τις παραπάνω σκέψεις μου, διότι η κοινωνία στην οποία ζούμε είναι μικρή και δυστυχώς, εάν δεν τοποθετηθείς δημόσια, κινδυνεύεις να θεωρηθείς από κάποιους ‘’ένοχη’’.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top