ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δική του 45χρονου για την επίθεση με τσεκούρι

eforia kozani
Αναβολή μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουνίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του 45χρονου από την Κοζάνη, που εισέβαλε με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης και τραυμάτισε τέσσερις ανθρώπους, ένας εκ των οποίων έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από μήνες νοσηλείας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ιστορικό

O 45χρονος πέρυσι τον Ιούλιο εισέβαλε στην εφορία οπλισμένος με τσεκούρι και άρχισε να χτυπά στα τυφλά όσους εκείνη την ώρα εργάζονταν στο τμήμα Εισοδήματος.

Αφοπλίστηκε από τον προϊστάμενο του τμήματος και έναν άλλον άνδρα, ακινητοποιήθηκε και τελικά συνελήφθη, ωστόσο είχε προλάβει να τραυματίσει τέσσερις ανθρώπους, ένας εκ των οποίων υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ μία υπάλληλος έχασε το μάτι της και οι άλλες δύο τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.

Αναβολή της δίκης ζήτησε ο δικηγόρος υπεράσπισης Ιωσήφ Ταλλιόπουλος, που ορίστηκε αυτεπάγγελτα από το Δικαστήριο, – ο 45χρονος δεν είχε ορίσει δικηγόρο- προκειμένου να διαβάσει τη δικογραφία και να προετοιμάσει τα σχετικά έγραφα και την υπερασπιστική γραμμή.

You may also like

Comments are closed.