Κοζάνη: Μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ βρέθηκε αναίσθητη στις τουαλέτες – Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Αναστάτωση επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κοζάνης, μετά το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (17/9) στο 1ο Γενικό Λύκειο της πόλης, όπου μία μαθήτρια εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στις τουαλέτες του σχολείου.

Στο σχολικό συγκρότημα σήμανε άμεσα συναγερμός και κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο παρέλαβε εσπευσμένα τη νεαρή κοπέλα και τη διακόμισε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την υγεία της, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

- Διαφήμιση -

Μέχρι στιγμής παραμένουν εντελώς αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μαθήτρια κατέρρευσε. Οι αρμόδιες Αρχές έχουν ξεκινήσει εκτεταμένη έρευνα, λαμβάνοντας καταθέσεις τόσο από συμμαθητές της όσο και από το εκπαιδευτικό προσωπικό του λυκείου, προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια που οδήγησαν στο συμβάν.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Google Logo Προσθήκη του Politeianews.gr στην Google

Ροή Ειδήσεων

Οι ειδησεις σημερα

Δείτε επίσης

Σχετικο περιεχομενο
spot_img