ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τρομάρα

Facebook
Twitter
Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει η εισαγωγή του παλαιστή Γιώργου Τρομάρα με εγκεφαλικό επεισόδιο στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα”, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι νοσηλεύεται στην εντατική. Τα συγκλονιστικά λόγια του γιού του, Κώστα Τρομάρα, μαρτυρούν την αγωνία του όσον αφορά στην πορεία της υγείας του αθλητή.

“Έχω κλάψει κι έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Ακούω αυτά που μου λένε οι γιατροί και τα βλέπω τελείως ρεαλιστικά”, εξομολογήθηκε στον ALPHA ο Κώστας Τρομάρας και συνέχισε, λέγοντας:

“Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης που μούδιασαν τα χείλη του, η αριστερή πλευρά του κεφαλιού του και το αριστερό του χέρι. Του βρήκαν ότι έχει ανεύρισμα στην καρδιά, μάλλον πέρασε ένα παροδικό εγκεφαλικό επεισόδιο”.

Γιώργος Τρομάρας: Ώρες αγωνίας για τον σύγχρονο «Σαμψών»

Γιώργος Τρομάρας

Είναι ο πρώτος που διοργάνωσε αγώνες δυναμικού τριάθλου (powerlifting) στην Ελλάδα.

Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, η αγάπη του, όμως, για το άθλημα τον ανέδειξε γρήγορα. Ο Γιώργος Τρομάρας είναι ο συνεχιστής των λαϊκών ηρώων, Κουταλιανού και Σαμψών, ενώ πλέον είναι ο τελευταίος λαϊκός ήρωας.

Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο, τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα του δυναμικού τριάθλου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top