ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Να μάθω γιατί σκότωσαν τον άντρα μου, λέει η χήρα του 22χρονου – Την είχε απειλήσει με όπλο ο αδερφός του δράστη

22xronos mylopotamos xr

Θρήνος, οργή και φόβοι για βεντέτα. Τρία 24ωρα μετά τη δολοφονία του Κώστα Χαριτάκη από τα πυρά του συγχωριανού του και η παρουσία της αστυνομίας στον Αργουλιό Μυλοποτάμου είναι αισθητή. Στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου έχει σημάνει συναγερμός για το ενδεχόμενο βεντέτας.

Ο δράστης θα απολογηθεί την Παρασκευή ενώ η «δίψα για εκδίκηση για το αίμα που χύθηκε, είναι μεγάλη» λένε οι κάτοικοι του χωριού. Η οικογένεια του θύματος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της δολοφονίας του αγαπημένου της Κώστα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες η οικογένεια του 22χρονου έχει δικαστήριο με τον αδερφό του θύτη, καθώς εκείνος φέρεται να είχε απειλήσει με όπλο σε προγενέστερο χρόνο τη χήρα του Κώστα Χαριτάκη.

«Θέλω να μάθω «γιατί» σκότωσαν τον άντρα μου»

«Τι θα του πω όταν μεγαλώσει;Πού είναι ο πατέρας του; Τι θα του πω, ότι τον σκότωσε ένας από το χωριό; Άμα μεγαλώσει και πάρει την τρέλα του πατέρα του και πάει και τους “καθαρίσει” όλους, το παιδί θα φταίει; Αυτό θα συνεχίζεται; Θα φοβόμαστε, να μην κυκλοφορούμε στο Ρέθυμνο; Τι άλλο θέλουν; Ευχαριστήθηκαν τώρα που ‘πήραν’ τον άντρα μου; Τον γυρίζουν πίσω; Αυτός και μέσα στη φυλακή να είναι θα τα χαρεί τα παιδιά του. Εμένα τι θα κάνει; Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο έγινε, θέλουμε να βγει ο δράστης και να πει γιατί το έκανε. Δεν τον ήθελαν να είναι ευτυχισμένος. Ήθελαν να είναι μόνος του, έρημος και να τον κάνουν ό,τι θέλουν».

You may also like

Comments are closed.