ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κρήτη: Σχεδόν 900 παραβάσεις του ΚΟΚ μέσα σε 15 μέρες

Facebook
Twitter

Στη σύλληψη δεκάδων ατόμων και τη βεβαίωση σχεδόν 900 παραβάσεων του ΚΟΚ, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την καταστολή της εγκληματικότητας και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας ανηλίκων, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά το χρονικό διάστημα από (16-29/02/2024) πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου.

Η εξόρμηση κάλυψε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, έρευνες σε οικίες, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων ελέγχθησαν 4.444 άτομα και 3.743 οχήματα, βεβαιώθηκαν 888 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εκ των οποίων 90 μέθη και 75 λοιπές παραβάσεις, προσήχθησαν 149 άτομα, συνελήφθησαν 64 άτομα εκ των οποίων πέντε ανήλικοι.

Οι συλλήψεις αφορούσαν παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, όπλων, κλοπές, ηχορύπανση,παρεμπόριο, Κ.Ο.Κ. νόμου περί μεταναστών κ.α.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top