ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Στο «κάδρο» των Αρχών καθηγητής φροντιστηρίου – Οι καταγγελίες για ασελγείς πράξεις από πρώην μαθήτριες

ekpaideytikos unsplash

Στο «κάδρο» της ΕΛ.ΑΣ και της Δικαιοσύνης στην Κρήτη έχει τεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα καθηγητής φροντιστηρίου καθώς σε βάρος του φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretalive.gr  να υπάρχουν καταγγελίες από πρώην μαθήτριες για ασελγείς χειρονομίες και πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα.

Η καταγγελλόμενη υπόθεση, κατά πληροφορίες,  έφθασε στις Αρχές ουσιαστικά από τη μικρότερη σε ηλικία μαθήτρια (ανήλικη και  σήμερα), η οποία φέρεται να εμπιστεύθηκε σε οικείο της πρόσωπο καταστάσεις και συμπεριφορές που κινητοποίησαν αμέσως την οικογένεια της.

Πλέον η υπόθεση έχει πάρει  τον δρόμο της δικαστικής διερεύνησης. Πηγές ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο καθηγητής, ο οποίος είναι παντρεμένος με οικογένεια, αρνείται τα όσα του αποδίδονται. Πάντως το όλο θέμα έχει «πυροδοτήσει» συζητήσεις και σχόλια στην περιοχή.

Οι υπό διερεύνηση καταγγελίες για κατάχρηση ανηλίκων έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγα μόλις 24ωρα μετά την προφυλάκιση του 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών και του 52χρονου «πατριού» σε Λασίθι και Ηράκλειο αντίστοιχα.

You may also like

Comments are closed.