Κτηνωδία στη Φλόριντα: Πέθανε το κουτάβι που κακοποιήθηκε βάναυσα από 33χρονη (video)

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη 6 Μαΐου 2026 ένα αδέσποτο λευκό κουτάβι μαλτέζ, μόλις ενός έτους, το οποίο έδινε μάχη για τη ζωή του επί έξι ημέρες μετά από ένα αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης στην Τάμπα της Φλόριντα. Το άτυχο ζώο είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Φροντίδας Ζώων της Κομητείας Χίλσμπορο στις 30 Απριλίου, φέροντας σοβαρό κάταγμα στο πόδι και εσωτερική αιμορραγία, όμως παρά τις εκτενείς προσπάθειες του κτηνιατρικού προσωπικού, δεν κατάφερε να επιζήσει.

Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, προκαλεί αποτροπιασμό. Η 33χρονη Ιμάνια Ντέιβις φαίνεται στο βίντεο να πετάει το σκυλάκι στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια να το κλωτσάει με δύναμη στη μέση του δρόμου. Σαν να μην έφτανε αυτό, η γυναίκα έπιασε το τραυματισμένο ζώο από τον σβέρκο και το πέταξε σαν «σκουπίδι» στο οδόστρωμα, εγκαταλείποντάς το αβοήθητο. Η 33χρονη συνελήφθη την ίδια ημέρα και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με έξι κατηγορίες για βαριά κακοποίηση ζώων.

Ο σερίφης Τσαντ Κρόνιστερ προέβη σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση, χαρακτηρίζοντας την πράξη ως σκληρή, βίαιη και απαράδεκτη. Παράλληλα, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το γεγονός ότι, παρά το ότι η κακοποίηση συνέβη σε πολυσύχναστη περιοχή, κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κάλεσε την αστυνομία. Η είδηση του θανάτου του μικρού μαλτέζ έχει προκαλέσει κύμα οργής και θλίψης στην τοπική κοινότητα, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ανάγκη για αυστηρότερη αντιμετώπιση της κτηνωδίας απέναντι στα ζώα.

Ροή Ειδήσεων

Οι ειδησεις σημερα
spot_img

Δείτε επίσης

Σχετικο περιεχομενο