ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυλλήνη: Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι δύο άνδρες μετά από καταγγελία 28χρονης για βιασμό

viasmos 1

Ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι δύο άνδρες που κατηγορούνται πως βίασαν διαδοχικά μια 28χρονη κοπέλα. Η γυναίκα κατήγγειλε πως οι δύο άνδρες την βίασαν αρχικά σε ένα χωράφι και μετά σε μια παραλία και αφού ολοκλήρωσαν το αρρωστημένο έργο τους, την εγκατέλειψαν και εξαφανίστηκαν.

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα δεν έδειξε ευρήματα βιασμού, κακώσεις ή εκχυμώσεις που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της καταγγέλουσας. Αρνητικοί ως προς το ενδεχόμενο του βιασμού, βρίσκονταν οι γονείς του νεότερου εκ των δύο συλληφθέντων ανδρών που μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής  Αλήθειες με τη Ζήνα και στον Γιώργο Σόμπολο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γονείς του νεότερου εκ των κατηγορουμένων, η κοπέλα είχε ξαναέρθει στο σπίτι τους και ήταν εγκάρδια.

Στην εκπομπή  Αλήθειες με τη Ζήνα και στην Ευγενία Πουλοπούλου μίλησε και η μητέρα του δεύτερου κατηγορούμενου. Και η ίδια ανέφερε πως το παιδί της είναι αθώο.

Την Τετάρτη οι δύο φερόμενοι ως δράστες οδηγήθηκαν στον ανακριτή όπου με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και την απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα.

You may also like

Comments are closed.