ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κύπρος: Το αδιαχώρητο σε εμβολιαστικό κέντρο – Πολύωρη αναμονή και λιποθυμίες

Facebook
Twitter
Το αδιαχώρητο σημειώνεται από το πρωί της Τρίτης στο εμβολιαστικό κέντρο, που βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό της Κύπρου, με τους πολίτες να στριμώχνονται, για να πάρουν θέση για εμβολιασμό.

Πολίτες διαμαρτύρονται για την πολύωρη αναμονή στην ουρά, με τόση ζέστη έξω από το εμβολιαστικό κέντρο, ενώ οι υπεύθυνοι απευθύνουν εκκλήσεις για υπομονή.

Πολίτης κατήγγειλε ότι «η γυναίκα μου είναι εγχειρισμένη, κάθεται στην καρέκλα, έχουμε ραντεβού για 09:45 αλλά έχει ήδη περάσει μισή ώρα και θα περιμένουμε ίσως άλλη μια ώρα. Πολλή ταλαιπωρία, ο κόσμος κάτω από τον ήλιο, κανένας συντονισμός. Εντελώς απρογραμμάτιστοι».

Άλλη πολίτης εξηγεί ότι «είχαμε ραντεβού, αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα μικρόφωνο να φωνάζουν στον κόσμο τουλάχιστον και μαζεύτηκαν όλοι μπροστά. Δεν ξέρω τι θα γίνει, ποιοι θα κολλήσουν και ποιοι όχι».

«800.000 είμαστε οι Κύπριοι. Γιατί να έχουμε τέτοιο συνωστισμό σήμερα. Ήρθαμε μέσα στον κούφο. Πού τηρούνται τα πρωτόκολλα; Πού είναι οι υπεύθυνοι; Γιατί άργησαν να φέρουν τα εμβόλια; Τι εκάμνασειν;», ανέφερε χαρακτηριστικά πολίτης έξω από το κέντρο.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top