ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kύπρος: Οργή, χτύπησε γυναίκα με μωρό στην αγκαλιά! Bίντεο

cyprus epithesi moro gynaika
Οργή έχει προκαλέσει στην Κύπρο ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν άνδρα να κλωτσά μια γυναίκα που έχει το μωρό της στην αγκαλιά.

Το απίστευτο περιστατικό φαίνεται πως σημειώθηκε σε γειτονιά της Λάρνακας και η αστυνομία έχει ενημερωθεί και αναζητά το δράστη.

Στο σημείο, όπως φαίνεται στο βίντεο, βρίσκονται και άλλα άτομα τα οποία προσπάθησαν να σταματήσουν τον δράστη, ο οποίος τους επιτέθηκε με γροθιές.

Το επεισόδιο άρχισε σύμφωνα με ανάρτηση του Generation for Change Cy, όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον άνδρα για προβλήματα στο αυτοκίνητο που της είχε πωλήσει.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση: «Μας ανέφεραν ότι η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, αφού την διαβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια προβλήματα και η γυναίκα πήγε το αυτοκίνητο στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάσταση του αυτοκινήτου, με τον μηχανικό να την ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα. Όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον δράστη για τα προβλήματα του αυτοκινήτου αυτός αρνήθηκε να συζητήσει για να βρεθεί κάποια λύση και της επιτέθηκε».

You may also like

Comments are closed.