ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κύπρος: Συνελήφθη για βάναυση συμπεριφορά κατά νεαρής μητέρας

Facebook
Twitter
Συνελήφθη και αναμένεται να βρεθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο 43χρονος από την Κύπρο που φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε να κλωτσά μια γυναίκα που είχε το μωρό της στην αγκαλιά.

Η Ελένη Κωνσταντίνου, λειτουργός κλάδου επικοινωνίας του αρχηγείου αστυνομίας της Κύπρου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως «το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18.30 της Τετάρτης 13 Ιουλίου και μόλις λήφθηκε πληροφορία, περίπολα της δύναμης μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν αριθμό ατόμων να βρίσκεται συγκεντρωμένο. Την ίδια περίπου χρονική περίοδο μετέβη στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας, γυναίκα η οποία ανέφερε ότι είχε δεχθεί επίθεση από ένα άτομο στο συγκεκριμένο σημείο».

ρόσθεσε ότι «στη γυναίκα δόθηκε συγκεκριμένο έντυπο για να μεταβεί σε Γενικό Νοσοκομείο ώστε να τύχει ιατρικής περίθαλψης και να το επιστρέψει στην αστυνομία. Η γυναίκα μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, αφού διαμένει στην συγκεκριμένη επαρχία, όπου αφού εξετάστηκε από γιατρό και έτυχε ιατρικής περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κα. Κωνσταντίνου είπε πως «ο γιατρός που εξέτασε τη γυναίκα διαπίστωσε πως έφερε μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος της».

Όσον αφορά τον 43χρονο η ίδια είπε πως «μόλις ο ύποπτος αντιλήφθηκε πως καταζητείτο από την αστυνομία πήγε ο ίδιος στην ΑΔΕ Λάρνακας, όπου και παραδόθηκε για την υπόθεση και συνελήφθη».

Τέλος σημείωσε πως ο δράστης ισχυρίστηκε «πως είχε πουλήσει ένα αυτοκίνητο στη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία συναντήθηκε μαζί του και του ζήτησε τα χρήματα της πίσω αφού, όπως ισχυρίστηκε, το όχημα είχε παρουσιάσει κάποια μηχανική βλάβη. Στην κατάθεση του ο ύποπτος ανέφερε πως θα έδινε τα χρήματα στη γυναίκα, αφού πρώτα του επέστρεφε το αυτοκίνητο».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top