ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείτε σε βίντεο την εισήγηση στο υπουργικό συμβούλιο! EKΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 21 MAIOY

mitsotakis kyriakos 600x400 1 1

Με εισήγηση του πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη. ξεκίνησε το υπουργικό συμβούλιο το οποίο περιλαμβάνει πέντε θέματα στην ατζέντα και στο οποίο αμνακοινώθηκε  η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών 21 Μαϊου. Και οι δεύτερες αν χρειαστεί αρχές Ιουλίου.

Δείτε live την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού

 

 

Η εισαγωγική τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ευκαιρία για τον πρωθυπουργό να εξειδικεύσει περαιτέρω τις προθέσεις του ως προς το πώς εννοεί τη σύγκρουση με το «βαθύ κράτος» και ειδικά σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση στο Δημόσιο, το πλαίσιο των μετατάξεων, σε συνδυασμό και με τη Συνταγματική Αναθεώρηση, για την οποία έκανε λόγο και χθες στη Λαμία.

Θέμα της συνεδρίασής του είναι η παρουσίαση από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, δράσεων για τη δημόσια διοίκηση:

α) Ερανιστικό νομοσχέδιο, β) Καθορισμός των αρμόδιων υπηρεσιών και των συγκεκριμένων ποσοτικών στόχων για την εφαρμογή του Συστήματος Κινήτρων και Ανταμοιβής Υπαλλήλων στο πλαίσιο του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής, γ) Ενημέρωση για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, δ) Αποτίμηση παρεμβάσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια του δημοσίου τομέα, ε) Δράσεις για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη λειτουργία του κράτους.

You may also like

tv ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Συνέλαβαν 3 άτομα με… 1370 πελάτες… με παράνομους αποκωδικοποιητές συνδρομητικής τηλεόρασης

Εξαρθρώθηκε, μετά από διεξοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν ...

Comments are closed.