ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία – κορονοϊός: ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου του 14χρονου κοριτσιού

asthenofora
Εντολή για προανάκριση έδωσε στην Αστυνομία η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, για το περιστατικό του θανάτου του 14χρονου κοριτσιού στη Λαμία.

O Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι είχε βρεθεί θετικό στον κορονοϊό εδώ και 7 ημέρες, με συμπτώματα όπως πυρετός. Παρέμενε στο σπίτι της και σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της ήταν αρνητές του εμβολίου.

Το πρωί του Σαββάτου η κατάσταση της υγείας της 14χρονης επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας με προκάρδιο άλγος, όπου οι γιατροί τη διασωλήνωσαν.
Από τις εξετάσεις που έκαναν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι είχε πάθει ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορονοϊού και αποφάσισαν να κάνουν διακομιδή του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Δυστυχώς όμως η 14χρονη δεν πρόλαβε να διακομιστεί και κατέληξε.

You may also like

Comments are closed.

ergasia ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκολύνσεις για γονείς λόγω νόσησης τέκνων από κορωνοϊό – Ειδική άδεια ασθενείας εργαζομένων στο ιδιωτικό τομέα λόγω νόσησης από COVID

Με τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προβλέπονται διευκολύνσεις για τους γονείς όταν τα ...