ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Λαθρέμπορος θα διέθετε προς πώληση σχεδόν 11.000 συσκευασίες καπνικών ειδών στη Θεσσαλονίκη

Facebook
Twitter
Όσα μέτρα κι αν έπαιρνε για να διακινεί το παράνομο εμπόρευμά του χωρίς να εντοπίζεται, δεν απέφυγε τελικά το «δόκανο» που του έστησαν οι αστυνομικοί ένας Έλληνας λαθρέμπορος καπνικών ειδών που χρησιμοποιούσε ακόμη και συσκευή για να εντοπίζει τυχόν σήματα παρακολούθησης!
Ο δράστης μετέφερε την πραμάτεια του με τρία διαφορετικά οχήματα στα οποία εγκαθιστούσε την επίμαχη συσκευή για να ελέγχει αν τον ακολουθούσαν. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιανίας από το Κιλκίς τον εντόπισαν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης και το έβαλαν χειροπέδες. Στο σπίτι του λαθρέμπορου και σε έρευνες που έγιναν στα τρία οχήματα, βρέθηκαν συνολικά 10.500 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 426 συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 21 κιλών και 300 γραμμαρίων!

Επιπλέον, κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο κινητά και τα οχήματα που χρησιμοποιούσε, σε ένα από τα οποία βρέθηκε η συσκευή αντιπαρακολούθησης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπόριο και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top