ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Γ. Μασούρας βρει τραγικό τέλος – Το βίντεο που έχει στη διάθεσή της η τροχαία και οι απαντήσεις που αναζητά

Εξετάζονται όλα τα στοιχεία προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκληθεί από την τραγωδία.

mixani 1

Οπτικό υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται στην οδό Κορίνθου λίγο πριν αλλά και στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο 26χρονος Γιώργος Μασούρας, έχουν ήδη συλλέξει αστυνομικοί της Τροχαίας Πατρών που έχουν αναλάβει την διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο.

Όπως πληροφορείται η «Πολιτεία» εξετάζονται όλα τα στοιχεία προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκληθεί από την τραγωδία.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του υλικού που έχει συγκεντρωθεί, από τις κάμερες στη συμβολή της Κορίνθου με την οδό Βαλτετσίου, έως (σχεδόν) τη διασταύρωσή της με την Καρόλου όπου ο άτυχος 26χρονος έπεσε με τον μοτοσικλέτα του πάνω σε κολώνα, διερευνάται κυρίως το εξής: αν στην πορεία του βρέθηκε κάποιο εμπόδιο το οποίο προκάλεσε την εκτροπή της μοτοσικλέτας που οδηγούσε με αποτέλεσμα τη σφοδρή πρόσκρουσή του.

mixani2

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία από βίντεο που εξασφάλισε η «Πολιτεία» ο Γιώργος Μασούρας λίγα δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία πρόσκρουση και στο ύψος της Βαλτετσίου, κινείται στην αριστερή πλευρά του δρόμου, ενώ η πρόσκρουση έγινε μερικά μέτρα πιο μακριά στη δεξιά πλευρά. Αυτό οδηγεί στη σκέψη και ερευνάται ως ενδεχόμενο, κάποιο όχημα να βγήκε από αριστερά στην πορεία του είτε από τη Βαλτετσίου είτε από τη Μανιακίου και στην προσπάθειά του να το αποφύγει να κινήθηκε απότομα στη δεξιά πλευρά και να κατέληξε στην κολώνα.

Ωστόσο εξετάζονται και άλλα ενδεχόμενα τα οποία μπορεί να προκάλεσαν την εκτροπή. Όπως όμως τονίζεται με νόημα, θα ερευνηθούν τα πάντα προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα. Έχοντας τραυματιστεί στο κεφάλι, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε.

03 15 850x460 1

Η αναγγελία θανάτου του 26χρονου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς επρόκειτο για ένα ιδιαιτέρως δραστήριο και αγαπητό παιδί στην τοπική κοινωνία. Ο Γιώργος ήταν γνωστός από την ενασχόλησή του και με τον αθλητισμό, όπως και τα αδέλφια του Νίκος και Άγγελος.

Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς του Σπύρο και Κυπαρισσία, αλλά και για τις γιαγιάδες του Αναστασία και Σμαράγδα. Την Τετάρτη συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του στο δημοτικό Κοιμητήριο του Αγίου Μηνά στη Λεύκα. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.

DSC 6248 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κούλουμα στην Πάτρα – Πλημμύρισαν από κόσμο Δημοτική Πλάζ (Χώρος Εκπαιδευτικών Δράσεων), Νότιο Πάρκο και «Κόκκινος Μύλος»

  Σαρακοστιανά εδέσματα, μουσική,  τραγούδι και χορός αποτέλεσαν το κυρίαρχο στοιχείο των φετινών εκδηλώσεων που ...