Ληστές χτύπησαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Λιόσια και βενζινάδικο στο Χαϊδάρι

Facebook
Twitter
peripoliko-eurokinissi-xrwma

Δύο ληστείες με στόχο ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ και ένα βενζινάδικο σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πρώτη χρονικά, στις 11 το βράδυ της Τετάρτης, σημειώθηκε η ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Άνω Λιόσια.

Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα κρατώντας ένα πιστόλι στα χέρια με το οποίο απείλησε τον υπάλληλο για να πάρει τις εισπράξεις και να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Περίπου τέσσερις ώρες αργότερα, στις 3:25 τα ξημερώματα της Πέμπτης, δύο άτομα «χτύπησαν» βενζινάδικο στη λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι.

Κρατώντας μαχαίρια στα χέρια οι δύο ληστές απείλησαν τον υπάλληλο τον οποίο υποχρέωσαν να τους παραδώσει τις εισπράξεις πριν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατά πληροφορίες και για τις δύο ληστείες υπάρχει υλικό που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας που εξετάζεται από τους αστυνομικούς.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή