ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

LIVE: Οι ανακοινώσεις Κικίλια – Κεραμέως για το άνοιγμα των σχολείων και τα test

Facebook
Twitter
Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα, 07.04.2021, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ενημερώνει ζωντανά για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού αλλά και τις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία που δοκιμάζει τη χώρα.

Μαζί με τον υπουργό Υγείας είναι και η Νίκη Κεραμέως και η παρουσία της υπουργού Παιδείας δείχνει πως οι εξελίξεις για το άνοιγμα των σχολείων… τρέχουν.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος τόνισε πως χθες είχαμε ρεκόρ τεστ με 75.182 και ρεκόρ εμβολιασμών με 59.969.
«Αύριο φιλοδοξούμε να σπάσουμε το φράγμα των 2.000.000 εμβολιασμών» είπε επίσης ο υπουργός Υγείας, ο οποίος πάντως δεν παρέλειψε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την επιδημιολογική κατάσταση της Θεσσαλονίκης.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε η Νίκη Κεραμέως που ανακοίνωσε την διά ζώσης επαναλειτουργία των Λυκείων (Γενικών και Επαγγελματικών) σε όλη τη χώρα από την Δευτέρα 12.04.2021.

Η υπουργός τόνισε πως αυτό θα γίνει με υποχρεωτικό self test τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους εκπαιδευτικούς, δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη).

 Δείτε ζωντανή εικόνα από την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top