ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: Στόχος μου να κάνω το ΠΑΣΟΚ ξανά δεύτερο κόμμα

loverdos 4 873x432.jpg

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, «Μεγάλη Εικόνα», με την Νίκη Λυμπεράκη το βράδυ της Δευτέρας (22/11) και επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως αν εκλεγεί πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα επαναφέρει το ιστορικό σήμα και τα χρώματα του ΠΑΣΟΚ.

«Παλέψαμε γι’ αυτό το κόμμα. Και δεν πέτυχε. Ενώθηκαν τέσσερις παρατάξεις με ποσοστό των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015, 14% και απέδωσε ένα 8,1% δηλαδή 6% κάτω από τις δυνάμεις των κομμάτων που το συναπάρτιζαν. Κι αν κάποιος μου πει, ναι ρε φίλε, βάζεις το Γενάρη του ’15 και δεν βάζεις το Σεπτέμβρη. Το Σεπτέμβρη είχαμε 10,5% από το 10,5% στο 8%. Δεν το λες και επιτυχία» δήλωσε σχετικά με το Κίνημα Αλλαγής και πρόσθεσε πως αν εκλεγεί θα επαναφέρει από την πρώτη στιγμή το ΠΑΣΟΚ.

«Αυτό που υπόσχομαι βασίμως όπως έδειξε και η δημοσκόπηση της Metron Analysis, είναι να επιτύχουμε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όχι του “αγίου ποτέ”, αλλά το ’22 ή το ’23 υπερδιπλασιασμό των δυνάμεων του κόμματος» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος, τονίζοντας πως αν δεν πετύχει το στόχο του θα αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος.

«Μετά έχουμε και κάποιες δημοτικές εκλογές και όταν ολοκληρωθεί ο εκλογικός κύκλος των επόμενων μηνών, ο Ανδρέας Λοβέρδος αν δεν επιτύχει στους στόχους του δεν θα… κατσικωθεί εντός εισαγωγικών, δεν απαιτεί να έχει ένα δικό του κόμμα αλλά θα παραμερίσει για να πάρουν τη θέση του άλλες ή άλλοι που είναι φιλόδοξοι να πάνε το κόμμα ακόμα περισσότερο», δήλωσε.

You may also like

Comments are closed.