Λύγισε η Σάκκαρη από την Μπαντόσα

Facebook
Twitter
Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο αγώνα της στο Μεξικό στα ημιτελικά του WTA Finals, καθώς γνώρισε την ήττα από την Ισπανίδα Πάολα Μπαντόσα με 2-0 σετ (6-7, 4-6 ).

Η πρόκριση ωστόσο στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης δεν χάθηκε για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που θα έχει μία ευκαιρία ακόμη-την τελευταία- την ερχόμενη Δευτέρα (15/11), όπου θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ η Σάκκαρη, καθώς η Μπαντόσα μπήκε δυνατά και έδειξε από τα πρώτα games ότι θα είναι δύσκολη αντίπαλος. Οι δύο τενίστριες δεν έχαναν τα σερβίς τους στα πρώτα σετ με το σκορ να είναι ισόπαλο 2-2, όμως εκεί η Μπαντόσα ξέφυγε και προηγήθηκε με 2-5.

Η αντίδραση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ήταν άμεση καθώς ισοφάρισε σε 5-5 και οδήγησε το σετ στο τάι-μπρέικ όπυ νικήτρια βγήκε η Ισπανίδα με 6-7.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη μπήκε δυνατά και πήρε το πρώτο game, ωστόσο η Μπαντόσα αντέδρασε, έκανε break στο σερβίς και προηγήθηκε με 1-3 και 2-4.

Η Σάκκαρη αντέδρασε ισοφάρισε σε 4-4 μέχρι εκεί όμως καθώς η Μπαντόσα πήρε τα δύο επόμενα games και νίκησε με 4-6 κάνοντας το 2-0 σετ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top