ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: 4 λύκεια τελούν υπό κατάληψη – ”Αλαλούμ” με τα στοιχεία που στέλνουν τα σχολεία

Facebook
Twitter
Η πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας των λυκείων έκλεισε, με 4 λύκεια σήμερα να τελούν υπό κατάληψη, μειωμένος δηλαδή αριθμός συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες.

Το πρόβλημα όμως παραμένει και η αναστολή τμημάτων λόγω κρουσμάτων, το επιδεινώνει. Οι γονείς είναι ανάστατοι, είτε γιατί αρνούνται να υποβάλλουν τα παιδιά τους στη διαδικασία του self test, με συνέπεια να δημιουργούνται ομηρικοί καβγάδες και συλλήψεις έξω από τις εισόδους των σχολείων, είτε γιατί στο άκουσμα και μόνο ενός θετικού αποτελέσματος από τον δειγματοληπτικό έλεγχο των μαθητών, απαιτούν να κλείσει το τμήμα αμέσως.

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση τις τελευταίες ημέρες, γίνεται δέκτης παραπόνων από γονείς που τηλεφωνούν σε έξαλλη κατάσταση, ο καθένας για τον δικό του λόγο.

Επιπλέον, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη το Υπουργείο Παιδείας ζητάει όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα, σχετικά με τα αυτοδιαγνωστικά τεστ, τα κρούσματα και τις αναστολές τμημάτων από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, χωρίς όμως την ανάλογη ανταπόκριση, αφού πολλά σχολεία από αμέλεια ή παράλειψη, δεν στέλνουν εγκαίρως τα επιδημιολογικά στοιχεία των μαθητών και εκπαιδευτικών προς ενημέρωση της λίστας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top