ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν άλλα δυο υποκαταστήματα της Πειραιώς στην Πάτρα

peiraios trapeza pireos 18 1 2021
Μαίνονται οι αντιδράσεις για την απόφαση της Διοίκησης της τράπεζας Πειραιώς να κλείσει τέσσερα ακόμη υποκαταστήματά της στην Αχαΐα. Πρόκειται για τα υποκαταστήματα στα Καλάβρυτα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στην Κάτω Αχαΐα και στο κέντρο της Πάτρας.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΥΤΠΕ) στην απόφαση αυτή αποφάσισε να απαντήσει με 4ωρη στάση εργασίας αύριο στο Νομό Αχαΐας και ταυτόχρονη παράσταση διαμαρτυρίας στις 10:30 π.μ. στο κατάστημα Κάτω Αχαΐας, καταγγέλλοντας πως η εξέλιξη αυτή θα αποτελέσει βαρύτατο πλήγμα για τους ανθρώπους της περιφέρειας, όπως και για την τοπική επιχειρηματικότητα.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του «η στρατηγική αυτή της βίαιης συρρίκνωσης του δικτύου, δυσχεραίνει την πρόσβαση των πολιτών σε ποιοτικές, πελατοκεντρικές τραπεζικές υπηρεσίες, τόσο αναγκαίες για συναλλασσόμενους που κατά κανόνα στερούνται ψηφιακών δεξιοτήτων και ταυτόχρονα, πλήττει τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ γίνεται προσπάθεια περικοπής θέσεων εργασίας».

You may also like

Comments are closed.

laptop111 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Πατρέων: Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΓΓΠΣΔΔ, την Πέμπτη 30 Μαρτίου από 18:00 έως και 23:00

Λόγω τακτικών εργασιών αναβάθμισης των δικτυακών υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής ...