ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μαιζώνος: Ο άγνωστος «Χ», τα συν και τα πλην

Facebook
Twitter

Όχι, δεν έχουμε δει ακόμα αποκρυσταλλωμένο το τοπίο των επόμενων δημοτικών εκλογών στην Πάτρα. Μπορεί να έχουμε, έως τώρα, τις βέβαιες υποψηφιότητες Πελετίδη, Αϊβαλή, Σβόλη, Ψωμά, Νικολόπουλου, Ντρίνια, Χρυσανθακόπουλου κ.α., ωστόσο στο παρασκήνιο λέγεται ότι θα υπάρξει και μια ακόμη (δυνητική) υποψηφιότητα που αυτό τον καιρό «ζυγίζει» τα συν και τα πλην και πολύ σύντομα θα έχουμε νέα της. 

Αυτό που επί του παρόντος μπορούμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για πρόσωπο που προέρχεται απ’ το χώρο των επιχειρήσεων. Πρόσωπο απ’ αυτά που η κοινωνία θεωρεί «καθαρά και άφθαρτα», χωρίς τριβή στο «θέατρο» των μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων. Και μαζί πρόσωπο που έχει αξιοπρόσεκτη διαδρομή στον επαγγελματικό στίβο του αλλά και διακριτή κοινωνική δράση, χωρίς να επιζητά ανάλογη προβολή η δημόσια αναγνώριση.

Κάτι περισσότερο επί του παρόντος δεν μπορούμε να πούμε. Το βέβαιο είναι ότι στις λιγότερες από 240 μέρες που μάς χωρίζουν απ’ τις κάλπες των δημοτικών εκλογών, έχουμε ακόμα πολλά να δούμε και να περιμένουμε. Με τις όποιες εξελίξεις να «τρέχουν» παράλληλα αλλά και σε συνάρτηση με τις εθνικές εκλογές. 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top