ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μακελειό στις ΗΠΑ: Πολύνεκρη επίθεση στο Κολοράντο

Facebook
Twitter
Δέκα άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός, σκοτώθηκαν μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Πολιτεία Κολοράντο των ΗΠΑ, μετά από πυροβολισμούς.

Δεν δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία των θυμάτων, πέραν αυτών του αστυνομικού, του Έρικ Τάλι, 51 ετών, που ήταν «ο πρώτος που έφθασε» στο σούπερ μάρκετ King Soopers, όπου οι αρχές ειδοποιήθηκαν πως κάποιος είχε αρχίσει να ρίχνει χθες περί τις 15:00 (τοπική ώρα).

Ο ύποπτος, αφού τραυματίστηκε στη διάρκεια της επέμβασης της αστυνομίας, που ανέπτυξε ισχυρή δύναμη στο κατάστημα, έχει συλληφθεί, διευκρίνισε ο εισαγγελέας. Ο κ. Ντόχερτι υποσχέθηκε «δικαιοσύνη» για όλα τα θύματα, «ανθρώπους που ζούσαν τη ζωή τους, έκαναν τα ψώνια τους, και το νήμα των ζωών τους κόπηκε τραγικά από τον οπλοφόρο».

Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του υπόπτου, δεν έχει διατυπώσει καμία εκτίμηση για τα κίνητρά του, ούτε έχει διευκρινίσει τι τον ώθησε να ανοίξει πυρ χθες στο σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ήταν εφοδιασμένος με τουφέκι εφόδου AR-15, όπλο πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ, που έχει χρησιμοποιηθεί κι από άλλους δράστες μαζικών δολοφονιών στο παρελθόν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top