ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μάνος Δασκαλάκης: «Φοβήθηκα μην κάνει κακό στον εαυτό του» λέει ο δικηγόρος του

Facebook
Twitter
uimmtypsan6608749bebee6

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν καλεσμένος ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκης, κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Μίλησε μεαφορμή την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε ισόβια κάθειρξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

«Πράγματι μετά από 99 συνεδριάσεις και 14 μήνες στο ακροατήριο, την περιμέναμε με λαχτάρα την στιγμή της απόφασης και μπορώ να πω από την πλευρά μας ως υποστήριξη της κατηγορίας που θέλαμε… Να το πω τελείως απλοϊκά, δεν είχαμε κάποιο στοιχείο δικό μας να εισφέρουμε στο δικαστήριο για να βοηθήσουμε τακτικούς δικαστές και ενόρκους να πάρουν κάποια απόφαση. Αλλά ήμασταν εκεί για να αναδείξουμε την δουλειά που είχε κάνει η προανάκριση, αυτά τα επιστημονικά στοιχεία που στοιχειοθετούν ουσιαστικά το κατηγορητήριο. Αυτό λοιπόν έγινε σε αυτές τις 99 συνεδριάσεις. Το δικαστήριο οδηγήθηκε σε ομόφωνη απόφαση, που πράγματι με ικανοποίηση την ακούσαμε», ανέφερε αρχικά ο κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη είπε: «Το πρώτο διάστημα, τους πρώτους μήνες, τώρα σας μεταφέρω στον Απρίλιο του 2022, ήταν και δική μου προσωπική ανησυχία μην συμβεί κάτι κακό. Μην κάνει κάποια σκέψη να κάνει κακό στον εαυτό του.

Γιατί αυτό το πράγμα που πέρασε αυτός ο άνθρωπος, σε επίπεδο ανθρώπινων ορίων ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει. Και εγώ σας το λέω ότι του τηλεφωνούσα πιο συχνά απ’ ότι χρειαζόταν. Θεωρώ λοιπόν, απ’ ένα σημείο και μετά που όπως είπατε και εσείς κατάφερε να συλλάβει όλο αυτό που του συνέβαινε, το αντιμετώπισε, με την βοήθεια την δική μου και του κυρίου Καράμπελα, με ψυχραιμία που δεν ήταν δεδομένη».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top