ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μαντόνα: Το αντιπολεμικό μήνυμα στο Instagram – Όπου υπάρχει σύγκρουση, τα παιδιά υποφέρουν, γράφει

Facebook
Twitter
mantona__8_

Η Μαντόνα έκανε μία ανάρτηση στα social media, σχετικά με τον πόλεμο και την παγκόσμια ειρήνη.

Η τραγουδίστρια αναφερόμενη στους πολέμους που έχουν ξεσπάσει σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, όπως η Παλαιστίνη, η Ουκρανία, η Υεμένη κλπ, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαντόνα δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν κυρίως παιδιά.

Στη λεζάντα, με την οποία συνοδεύει το βίντεο, γράφει: «Όπου υπάρχει σύγκρουση τα παιδιά υποφέρουν…… Ουκρανία, Παλαιστίνη, Ισραήλ, Υεμένη, Συρία, Νιγηρία, Κονγκό, Μαλάουι……. Η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Μπορεί να μην συμφωνούμε σε πολλά, αλλά προσεύχομαι όλοι να συμφωνήσουμε ότι τα παιδιά μας πρέπει να προστατευτούν!».

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Στις 15 Ιουνίου οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συγκεντρωθούν στην Ελβετία για την Παγκόσμια Σύνοδο Ειρήνης με επίκεντρο το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία και την επιστροφή περισσότερων από 19.000 παιδιών της Ουκρανίας που αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους και απελάθηκαν στη Ρωσία. Υποστηρίζω την ειρήνη για όλα τα παιδιά παντού. Σε όλο τον κόσμο. 🌏🌎🌍
Και δεν θα σταματήσω ποτέ! Ελπίζω να έρθεις μαζί μου 💛💙».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top