ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μαρία Καρλάκη για τον πατέρα του παιδιού της: «Δεν αξίζει ούτε σε εμένα ούτε στον γιο μου»

Facebook
Twitter
Maria-Karlaki

Η Μαρία Καρλάκη έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού.

Μεταξύ άλλων, η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε από καρδιάς στην διάθεση να υπάρξει προσεχώς με ρόλο στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και στην ανύπαρκτη επαφή και επικοινωνία που έχει με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού της.

«Δεν θυμάμαι πως είναι η ζωή πριν το παιδί μου, το λέω και ανατριχιάζω. Έχω έρωτα με τον γιο μου, τρελαίνομαι! Ο πατέρας του γιου μου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου, μετά από όσα δήλωσα, αλλά και γιατί να το κάνει; Δηλαδή να μου πει τι; Μήπως θίχτηκε; Ωραίο αυτό, όχι όμως, δεν έχει επικοινωνήσει και δεν θεωρώ ότι υπάρχει και λόγος να το κάνει από τη στιγμή που δεν θέλει να υπάρχει στις υποχρεώσεις του. Είτε αυτές είναι φυσικές είτε είναι οικονομικές είτε οτιδήποτε».

«Να πω και κάτι, δεν έχω μάθει όχι μόνο να παρακαλάω αλλά… δεν περιμένω το τοστ να ψηθεί, το τρώω ωμό! Δεν λειτουργώ έτσι, με το ζόρι δεν κάνεις κανέναν και δεν αξίζει ούτε σε μένα ούτε στον γιο μου. Οπότε καλύτερα που είναι μακριά μας και ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, που το είχα πει από το πρώτο τρίμηνο σε κάποια συνέντευξη, αυτό και είναι. Ο πατέρας του παιδιού θα είναι αυτός που θα το μεγαλώσει, οπότε ο τίτλος «πατέρας» δεν του ανήκει» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μαρία Καρλάκη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

«Δεν έχω επικοινωνία με κανέναν από την πλευρά του, ευτυχώς. Άμα θελήσει κάποτε να έρθει να δει το παιδί του, που ξαναλέω ότι είναι βιολογικός πατέρας, δεν έχει δικαίωμα νομικά αλλά εγώ θα τον αφήσω να το δει. Δεν έχω κανένα θέμα. Δεν έχει καμία επαφή μαζί μας εδώ και μήνες, όλα καλά όμως. Στο παιδί θα πω την αλήθεια μεγαλώνοντας, έχω μιλήσει και με παιδοψυχολόγο, αυτό είναι το σωστό γιατί αλλιώς το παιδί θα μεγαλώσει με θέματα».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top