ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ : “Κύριε Υπουργέ, πείτε τα όλα για τη μαφία εντός της ΕΛ.ΑΣ.”

Facebook
Twitter
Με ανακοίνωσή του, ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, στον οποίο προΐσταται ο Μαρίνος Σκανδάμης, που είναι και υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας, εγκαλεί την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την υπόθεση των κυκλωμάτων εντός της ΕΛ.ΑΣ., που φέρεται να συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα.

Όλη η ανακοίνωση :

“Με επανειλημμένες ανακοινώσεις και δημόσια ερωτήματα, το ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει εδώ και καιρό από την κυβέρνηση να πληροφορήσει τον Έλληνα πολίτη γιατί δεν υπάρχει καμία αποτελεσματικότητα στην εξιχνίαση του οργανωμένου εγκλήματος.

Οι αποκαλύψεις κυριακάτικης εφημερίδας για την ύπαρξη κυκλώματος ανώτερων ή και ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που σε συνεργασία με καταδικασθέντες ή κατηγορουμένους για βαριά εγκλήματα, δρούσαν για την παρασιώπηση και αποτροπή ελέγχων σημαντικών εγκλημάτων, δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τώρα, που από τις αποκαλύψεις προκύπτει ότι αυτό το εγκληματικό κύκλωμα είχε τον τρόπο να επηρεάζει τις μετακινήσεις και τοποθετήσεις διεφθαρμένων αστυνομικών στις νευραλγικές υπηρεσίες της οικονομικής αστυνομίας, της δίωξης εκβιαστών, του τμήματος ανθρωποκτονιών, του οργανωμένου εγκλήματος, ακόμη και της ίδιας της ΕΥΠ, φαίνεται πως η επί μακρόν σιωπή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το τι πραγματικά συμβαίνει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., είχε άλλα χαρακτηριστικά.

Τα οποία δεν συνδέονται με αμεριμνησία, αλλά με την δυσεξήγητη πολιτικά στάση να μην αποκαλυφθούν όλες οι διαδρομές του οργανωμένου κυκλώματος και τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, που με τους διακριτούς τους ρόλους ευνόησαν το να στηθεί μια μακροχρόνια εγκληματική οργάνωση, εντός του κράτους.

Η λαλίστατη ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που εκδίδει θριαμβευτικές ανακοινώσεις ακόμη και για συλλήψεις για ρευματοκλοπές, δεν βρίσκει μια λέξη για να διαφωτίσει τον ελληνικό λαό για το εγκληματικό παρακράτος.

Θέλουμε τώρα πλήρεις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχουν αναδειχθεί από τη σκοτεινότερη υπόθεση των τελευταίων ετών.

Και κυρίως, να διασφαλιστεί ότι οι έντιμοι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν συγκεντρώσει κρίσιμο υλικό για το εγκληματικό κύκλωμα, θα αφεθούν ανεμπόδιστοι να ολοκληρώσουν το έργο τους και δεν θα τεθούν σε υπηρεσιακούς κινδύνους μετακινήσεων, αποστρατεύσεων ή ακόμη και σε προσωπικούς κινδύνους”.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top