ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάριος Θεμιστοκλέους για Απόκριες: «Θα εξεταστούν μικρότερες καρναβαλικές εκδηλώσεις»

thumbnail 1644405639732
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μικρότερες εκδηλώσεις τις Απόκριες, άφησε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, μιλώντας στον Max Fm Πάτρας.

«Η επιδημιολογική συνθήκη στη χώρα ακόμη είναι επιβαρυμένη. Οι θάνατοι παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, ενώ και η «όμικρον» δημιουργεί νοσηλείες, ειδικά για τους ανεμβολίαστους, τους μεγαλύτερους σε ηλικία και τους ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα. Ακούμε πάντοτε τους ειδικούς που συνεδριάζουν συνεχώς. Το πιθανότερο είναι ότι μεγάλες καρναβαλικές εκδηλώσεις και παρελάσεις δεν θα γίνουν. Θα εξεταστούν επιμέρους μικρότερες εκδηλώσεις και πάντα σε συμφωνία με την επιτροπή των ειδικών», είπε χαρακητριστικά ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους σε νέα συνεδρίαση των ειδικών αναμένεται να εξεταστεί η πραγματοποίηση μικρότερων καρναβαλικών εκδηλώσεων ενώ σε ότι αφορά στην χαλάρωση των μέτρων ο προσανατολισμός φτάνει προς το Πάσχα το οποίο όπως είπε θα το γιορτάσουν οι πολίτες όπως το γιόρταζαν πριν την πανδημία καθώς αναμένεται σταδιακή άρση μέτρων μέχρι τότε.

Για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς ο κ. Θεμιστοκλέους τόνισε πως αναμένεται να παραταθεί η αναστολή εργασίας που βρίσκονται ωστόσο υπάρχουν διάφορες εισηγήσεις αλλά όχι τελική απόφαση

You may also like

Comments are closed.