ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρκόπουλος στην Εξεταστική για τα Τέμπη: «Είναι γουρλίδικη» – Αντίδραση από συγγενή θύματος

tempiiii

Την οργισμένη αντίδραση συγγενούς θύματος της τραγωδίας των Τεμπών προκάλεσε η άστοχη δήλωση του πρόεδρου της εξεταστικής επιτροπής και βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Μαρκόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε την επιτροπή «γουρλίδικη».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Μαρκόπουλος, έκανε ένα σχόλιο στην Εξεταστική το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, με αφορμή τις υπουργοποιήσεις του Ανδρέα Νικολακόπουλου και της Ιωάννας Λιτρύβη, είπε πως η Επιτροπή «είναι γουρλίδικη».

«Να κάνουμε και λίγο χιούμορ, η επιτροπή μας είναι και κάπως γουρλίδικη. Δύο πολύ καλοί και άξιοι συνάδελφοί μας, ο κύριος Ανδρέας Νικολακόπουλος και η κυρία Ιωάννα Λιτρύβη υπουργοποιήθηκαν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδερφό του, Βάιο, στο δυστύχημα, αντέδρασε μέσω της πλατφόρμας «Χ», πρώην twitter. Σε δημοσίευση με το βίντεο έγραψε πως οι δύο νέοι υπουργοί μπορούν να φέρουν «κέρασμα 57 κορνέδες», όσοι δηλαδή ήταν οι νεκροί του δυστυχήματος.

«Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της, η Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη είναι “γουρλίδικη”. Να φέρουν κέρασμα οι δύο νέοι υπουργοί, 57 κορνέδες», έγραψε ο Βαγγέλης Βλάχος.

You may also like

Comments are closed.

vaftisi 1 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκκλησία της Κρήτης: Σκληροί όροι για όσους θέλουν να γίνουν νονοί – Τι αναφέρει σχετική εγκύκλιος

Σκληρούς περιορισμούς στην τέλεση μυστηρίων βάπτισης βάζει η Ιερά Επαρχιακή Συνόδος της Εκκλησίας Κρήτης, όπως φαίνεται από τη δημοσιοποίηση εγκυκλίου, ...