ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μαρλαφέκας: Σημαντική η απόφαση του Περιφερειάρχη να πενταπλασιάσει τον προϋπολογισμό της δράσης «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα»

Facebook
Twitter

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας χαιρετίζει την απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, να αυξήσει τον προϋπολογισμό της δημόσιας δαπάνης στη δράση «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ», στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», από 10.000.000€ σε 50.000.000€, έτσι ώστε να δώσει την ευκαιρία στο μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που υπέβαλαν τις προτάσεις τους στο πρόγραμμα, να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια, ανάγκη, η οποία είχε επισημανθεί από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, μετά το πέρας των υποβολών, διαπιστώνοντας τη μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων.

 

Η απόφαση του Περιφερειάρχη να πενταπλασιάσει τον προϋπολογισμό της δημοφιλούς δράσης «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα», αφουγκραζόμενος   τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα να γίνουν πράξη βασικοί στόχοι της, όπως ο άμεσος εκσυγχρονισμός και η αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει και τη μείωση του ενεργειακού αποτυπωματος τους.

 

Το Επιμελητήριο Αχαΐας και τη νέα χρονιά θα είναι αρωγός οποιασδήποτε προσπάθειας που θα έχει στόχο την παροχή κινήτρων και την στήριξη των επιχειρήσεων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top