ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ενθουσιασμό και πλήθος κόσμου τα εγκαίνια των γραφείων του σπιράλ

spiral03

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της δημοτικής παράταξης σπιράλ, που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Αλεξάνδρου Υψηλάντου 100.

Παρά τις αντίξοες λόγω καύσωνα συνθήκες, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πέτρου Ψωμά και της ομάδας του, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν, τα κύρια θέματα συζήτησης ήταν από τη μία ο ενθουσιασμός για τα άλματα που έχει πετύχει η παράταξη στα δύο χρόνια της ύπαρξής της –με το νέο φύλλο της εφημερίδας να κλέβει την παράσταση- κι από την άλλη η αποφασιστικότητα για την ανάγκη αλλαγής της κατάστασης στην πόλη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πέτρος Ψωμάς, αφού ευχαρίστησε όλους όσους έχουν «βάλει πλάτη» όλο αυτό το διάστημα για τις διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες του σπιράλ, δήλωσε «αποφασισμένος για τη μάχη που θα δώσουμε, για να πραγματοποιηθεί το όνειρό μας για μια άλλη Πάτρα» και «αισιόδοξος για την τελική έκβασή της, με την πανστρατιά δυνάμεων που ήδη έχει αρχίσει να δημιουργείται».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν εκατοντάδες μέλη και φίλοι της παράταξης, ενώ στελέχη άλλων παρατάξεων και κοινωνικών φορέων της Πάτρας έστειλαν τα δώρα τους και τις ευχές τους για αυτό το νέο ξεκίνημα.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικράτησε, είναι πως η βραδιά κράτησε πολύ περισσότερο από τον αρχικό σχεδιασμό, με όλους να φεύγουν με ένα χαμόγελο αισιοδοξίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους.

You may also like

Comments are closed.