ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Mε επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση στον Αλισσό με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου

Καταγραφή 3
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για δύο σημαντικά ιατρικά ζητήματα, τις φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου αλλά και τον εμβολιασμό κατά της πανδημίας του κορωνοϊου, το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία του Πολιτιστικού ΣΥλλόγου Αλισσού.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Ο Πείρος», τα μέλη του οποίου προσπαθούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων με ιατροκοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλλισσαίων «Πείρος» Δημήτρης Μπαρμπούνης, «από κοινού με το Σωματείο Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας διοργανώσαμε μια επιστημονική εκδήλωση με στόχο την ενημέρωσση από δύο επιστήμονες για τις νόσους του εντέρου αλλά και για τον εμβολιασμό κατά του Covid -19. To κοινό ρωτούσε και οι ειδικοί απαντούσαν λύνοντας όλες τις απορίες. Ευχαριστούμε θερμά τον Θεοχάρη Γεώργιο, γαστρεντερολόγο, Επιμελητής Α Γαστρεντερολογικού Π.Γ.Ν.Π. Ρίον Πάτρας και στον Κουκιά Νικόλαο Γαστρεντερολόγο – Ηπατολόγο για την παρουσία τους και για το επίπεδο των παρουσιάσεών τους”.
Να αναφερθεί πως στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα Κατά της Εξάπλωσης του Covid-19.

ALISSOS 2

ALISSOS 3

ALISSOS1

 

You may also like

Comments are closed.