ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Με Φρανκ Σινάτρα και Εξολοθρευτή το τελευταίο αντίο στον Αλεξέι Ναβάλνι

Facebook
Twitter

Υπό τους ήχους του My Way του Φρανκ Σινάτρα ο Αλεξέι Ναβάλνι βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην αγκαλιά της μοσχοβίτικης γης.

Η ταφή του έγινε στο κοιμητήριο Μπορισκόφσκογιε, ενώ τον Φρανκ Σινάτρα διαδέχθηκε το μουσικό θέμα από την ταινία ο Εξολοθρευτής 2.

«Πίστευε ότι η ταινία αυτή ήταν η καλύτερη στον κόσμο», είπε η εκπρόσωπός του Κίρα Γιάρμις.

Η μητέρα του Ναβάλνι, Λουντμίλα, και ο πατέρας του, Ανατόλι, έσκυψαν πάνω από το ανοιχτό φέρετρό του για να τον φιλήσουν για τελευταία φορά, ενώ μια μικρή ομάδα μουσικών έπαιζε.

Πλήθος κόσμους έσπευσε να χαϊδέψει το πρόσωπό του πριν ένας ιερέας τοποθετήσει απαλά ένα λευκό σάβανο πάνω του και το φέρετρο κλείσει.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στην εκκλησία της Εικόνας της Μητέρας του Θεού στην περιοχή Μαρίινο της Μόσχας, παρουσία χιλιάδων κόσμου.

Oι κάμερες δεν επιτρεπόταν να κινηματογραφούν την εξόδιο ακολουθία μέσα στην εκκλησία.
Μια φωτογραφία, που κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει το ανοιχτό φέρετρο του Ναβάλνι.

Αυτό είναι συνηθισμένο στη ρωσική ορθόδοξη παράδοση και σημαίνει ότι οι πενθούντες μπορούν να δουν και να αγγίξουν το πρόσωπο του νεκρού.
Στη φωτογραφία, η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης, ο Ναβάλνι φαίνεται να κείτεται στο φέρετρό του, καλυμμένος με κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα.

NAV.jpg
Πλήθος κόσμου είπε αντίο στον Αλεξέι ΝαβάλνιΠΗΓΗ: AP Photo

Είναι περιτριγυρισμένος από ανθρώπους – μεταξύ των οποίων η μητέρα του Λουντμίλα και ο πατέρας του, Ανατόλι- που κρατούν κεριά.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top