Με Θεία Λειτουργία και Ακολουθία Αγιασμού των Υδάτων στην Παναγία Φανερωμένη και τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στην προβλήτα του παλιού λιμένα Αιγίου, θα εορταστεί στο Αίγιο η εορτή των Θεοφανίων.
Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, ξεκινά στις 9.30, ενώ στις 11.30 η Ιερά Πομπή θα ξεκινήσει μπροστά από το Τουριστικό στην παραλία Αιγίου με προορισμό τον Φάρο. Ο καιρός αναμένεται πολύ καλός, κάτι που σίγουρα θα διευκολύνει τα κορίτσια και τα αγόρια στο να πέσουν στη θάλασσα για να πάρουν την ευλογία του Σταυρού.
Βεβαίως το παρών θα δώσουν οι τοπικές αρχές, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων και συλλόγων του Δήμου και πολίτες. Όπως έχει ανακοινωθεί, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας θα εκπροσωπήσει ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τάκης Παπαδόπουλος.