ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου «Εμμέλεια» της Πολυφωνικής στα Γρεβενά

nqvvhtyzbz62b206a57451c
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, η συναυλία του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, η οποία έλαβε μέρος, στη 5η Χορωδιακή Συνάντηση της Χορωδίας «Λίγεια»» του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Γρεβενών, με τη συμμετοχή 10 χορωδιών, απ’ όλη την Ελλάδα.

Η χορωδία ερμήνευσε έργα των Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου και Βασίλη Τσιτσάνη, με την διεύθυνση της Αλμπένας Πενκόβα, ενώ πιάνο έπαιξε η Λούση Χριστοδούλου, καθηγήτριες και οι δύο του Ωδείου της «Πολυφωνικής». Την χορωδία συνόδευσε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μαέστρος Σταύρος Σολωμός και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Σταματόπουλος.

Στο μεταξύ το προσεχές σαββατοκύριακο, 25 και 26 Ιουνίου 2022, θα πραγματοποιηθούν η 6η και η 7η συναυλία σπουδαστών του Ωδείου της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ».

Συγκεκριμένα το Σάββατο το βράδυ στις 8.30, στην αίθουσα συναυλιών «Τόλης Νομικός» του Οργανισμού, θα ερμηνευτούν έργα πιάνου για 4 χέρια, από σπουδαστές της Σχολής Πιάνου, τάξεων των καθηγητριών, Αρετούσας Νικολοπούλου, Λούσης Χριστοδούλου, Αλμπένας Πενκόβα και Ιωάννας Ζωγράφου.

Την Κυριακή 26/6 το βράδυ την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί συναυλία των σπουδαστών της Σχολής Πιάνου, των καθηγητριών, Μαρίνας Μυλωνά, Αρετούσας Νικολοπούλου, Ιωάννας Ζωγράφου και Αγγελικής Κυριακοπούλου, όπως επίσης της Σχολής Μονωδίας, τάξεως Χρύσας Πανταζοπούλου και της Σχολής Φλάουτου, τάξης Σέργιου Σοϊλέ.

Η είσοδος για το κοινό και στις δύο συναυλίες θα είναι ελεύθερη.

You may also like

Comments are closed.