ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Με ομιλία Τσίπρα ξεκινάει την Πέμπτη το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Facebook
Twitter

Ξεκινάει την Πέμπτη το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που θα διαρκέσει από τις 14 έως τις 17 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ «γίνεται σε μια κρίσιμη συγκυρία μεγάλων ανακατατάξεων και έντονων κοινωνικών διεργασιών και αποτελεί ένα συνέδριο τομής μέσα στη συνέχεια, με στόχο τη Νέα Αρχή και την πολιτική αλλαγή στη χώρα».

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξουν την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 6.30μ.μ, με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι μαζική ήταν η συμμετοχή στην εκλογή αντιπροσώπων, αφού ο αριθμός των ψηφισάντων τριπλασιάστηκε σε σχέση με το 2ο Συνέδριο.

Ειδικότερα, στις κάλπες προσήλθαν 40.500 μέλη, όταν ο αντίστοιχος αριθμός το 2016 ήταν 13.500, με τα στελέχη του κόμματος να εκτιμούν πως περαιτέρω αύξηση θα σημειωθεί στις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή και τον πρόεδρο εφόσον εγκριθεί η σχετική πρόταση του Αλ. Τσίπρα.

Τεράστια έκπληξη θα είναι το αντίθετο, αφού, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Κουμουνδούρου, ο συσχετισμός υπέρ της εκλογής ηγεσίας από τα μέλη είναι συντριπτικός μεταξύ των 5.000 αντιπροσώπων.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι στις 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της Κεντρικής Επιτροπής, που θα αποτελείται από 300 μέλη, σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκλογής

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top