ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Με… πάρτι και Μπιτσάκου η Εθνική Νέων γυναικών στα προημιτελικά του Παγκοσμίου

Facebook
Twitter
Προελαύνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νετάνια η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε άλλη μια εντυπωσιακή νίκη, αυτή τη φορά επί της Γερμανίας με 23-3, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της στον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης, έκανε το “3 στα 3” και πήρε πανηγυρικά την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Εθνική μας θα έχει ρεπό αύριο Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη (14/10) στις 16:00 θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό τον νικητή του αυριανού χιαστί μεταξύ της Σερβίας και της Βραζιλίας.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου και της Ευτυχίας Καραγιάννη κυριάρχησαν απόλυτα και στο ματς κόντρα στις Γερμανίδες, ήταν αλάνθαστες στην άμυνα και καταιγιστικές στην επίθεση, όπου σκόραραν σχεδόν όλες, με κορυφαία σκόρερ την Ειρήνη Νίνου, που πέτυχε 6 γκολ και αναδείχθηκε player of the game.

ΕΛΛΑΔΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 23-3

Οκτάλεπτα: 6-0, 5-1, 7-1, 5-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου – Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά 1, Φουντωτού 1, Σιούτη 1, Κανετίδου 3, Γιαννοπούλου 2, Νίνου 6,  Μυριοκεφαλιτάκη 4, Κατσιμπρή 1, Μπιτσάκου 2, Κοντονή 2, Τορνάρου,  Καρύτσα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top